Vakantie Ponta Delgada Azoren

Vakantie Ponta Delgada (Azoren)

Droom jij al van je volgende kampeervakantie? En ben je op zoek naar een unieke locatie in Europa? Ontdek de hoofdstad van de Azoren: Ponta Delgada. Een perfecte bestemming waar rust, beeldschone natuur, cultuur én historie samenkomen. Lees meer over een vakantie naar Ponta Delgada.

Over Ponta Delgada

Ponta Delgada is de hoofdstad van de groene Archipel Azoren. Ponta Delgada ligt in het zuiden van het grootste Azoren eiland Sao Miguel. De stad heeft een oppervlakte van 235 km² en telt een kleine 70 duizend inwoners.

Bezienswaardigheden Ponta Delgada

We hebben de meest indrukwekkende highlights voor je op een rij gezet:

  • Portas da Cidade: Denk je aan Ponta Delgada dan denk je heet het historische plein met de karaktistieke zwart-witte poorten. Het zijn de Historische stenen toegangspoorten van Ponta Delgada die je zeker wilt bekijken tijdens je vakantie.
  • Unieke excursie walvissen en dolfijnen kijken. Ben je op de Azoren? Dan mag deze unieke bezienswaardigheid zeker niet ontbreken tijdens je vakantie.
  • Wandel over één van de vele Azoren Trails in Ponta Delgada. Wandelen langs natuurlijk geisers en kleurrijke bloemen.
  • Sete Cidades: Misschien wel de bekendste bezienswaardigheid van de Azoren is het kleurrijke katermeer Sete Cidades. Dit unieke natuurfenomeen ligt op slechts 40 minuten rijden van Ponta Delgada. Een bezoekje aan Sete Cidades mag zeker niet ontbreken tijdens je vakantie in Ponta Delgada.
Sete Cidades Azoren

Populaire type vakanties naar Ponta Delgada

  1. Kamperen: word wakker in een groen én vulkanisch landschap. Geniet van de rust en natuur op dit prachtige eiland. Wist je dat de Azoren het Hawaii van Europa wordt genoemd?
  2. Fly Drive vakantie: Een Fly drive naar de Portugese eilandengroep is een onvergetelijke vakantie. Wil je meerdere bezienswaardigheden ontdekken? Dan is een auto nodig. Laat je overvallen door buitengewone bezienswaardigheden.
  3. Wandelvakantie: Loop langs vulkanische landschappen watervallen. Op de Azoren vind je meer dan vijftig Trials. Trails zijn officiële routes om te wandelen. Het is een netwerk van veilige wandelroutes. De routes om te wandelen zijn aangelegd door de overheid. De routes om te wandelen gaan parallel aan alle trekpleister. De paden vind je in meerdere zwaartes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *