mooiste steden europa

De mooiste steden van Europa

Wil jij binnenkort door Europa heen reizen, maar heb je geen idee welke steden nou het mooiste zijn? Dan is het belangrijk om de tekst even door te lezen. Zoals je weet is het in Europa niet altijd warm. Het kan een stuk kouder zijn dat je denkt. Dit is vooral in de wintermaanden. Dit betekent alleen niet dat je niet de mooiste steden van Europa kunt bezoeken. Vele van de Europese steden zijn namelijk nog steeds leuk wanneer het koud is! In de tekst lees je meer over de mooiste steden van Europa.

mooiste steden europa

Parijs

Parijs is een van de mooiste steden van Europa. Dit wordt namelijk ook wel de liefdes stad genoemd. Veel stellen komen daar heen om verloofd te worden of wellicht te trouwen. Daarnaast kun je er ook erg leuk shoppen. Om je reis naar Parijs af te sluiten, kun je de Eiffeltoren bezoeken. Het is het dan ook zeker waard om deze te bezoeken! Hou jij van kunst of van een museum? Dan is het belangrijk om naar de Louvre te gaan. Hier wordt de echte Mona Lisa ook bewaard!

De warmte in, Venetië

Van Parijs maken we een rit naar Italië. Hier bevindt zich namelijk de stad Venetië. Venetië is een prachtige stad waar je veel kunt varen. Dit komt omdat de oorspronkelijke bewoners ook varen naar verschillende locaties. In Venetië is het vaak warm. Ook in de winter kan het hier 20 graden worden. Dit betekent dat je niet vaak je jas aan hoeft in Venetië. De mooiste steden Europa kunnen dus flink verschillen, maar bieden wel genoeg plezier! 

Londen 

Als je van geschiedenis houdt, dan is het het waard om Londen te bezoeken. Door je bezoek aan Londen te brengen, zal je al snel meer te weten komen over de geschiedenis van deze stad. Londen is de hoofdstad van Engeland en biedt daarom veel activiteiten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *