Schokvast tot een val van 2 meter op beton

Olight Warrior X zaklamp: 14 cm lang, 2000 lumen, reikwijdte 560 meter en supersterk 

De nieuwe zaklamp Warrior X van Olight is krachtig, maar vooral ook heel erg sterk. Dankzij een zeer robuuste behuizing is de zaklamp schokvast tot een val van 2 meter hoogte op beton. De lichtopbrengst van dit high-end tactical flashlight is 2000 lumen over een afstand van 560 meter. En dat voor een verstraler die slechts 14 cm lang is. Dat is ongekend in de markt. 

De Olight Warrior X is waterdicht en voorzien van een hardstalen, blauwe slagrand. Het USB-laaddock met led-indicator klik je eenvoudig op de magnetische schakelaar achterop de lamp. Er is ook een magnetische afstandsbediening optioneel voor tactische situaties. 

Door de schakelaar een kwartslag te draaien kun je kiezen uit twee menu’s voor extra snelle bediening. Het ene menu is ideaal voor outdoor en jacht (300 en 2000 lumen) en het andere voor beveiliging (2000 lumen en strobe).

Trilfunctie energieniveau

Als de zaklamp bijna leeg is zal hij kort en niet hoorbaar trillen. Is het energieniveau onder de 30% trilt hij eenmaal per 5 minuten, onder de 5% trilt hij zesmaal per minuut. Zo weet je wanneer het tijd is om hem op te laden. De Olight Warrior X wordt geleverd met nylon draagtas, siliconen grip, accu en magnetische oplader.

Informatie

De Olight Warrior X is verkrijgbaar in outdoorwinkels en webshops en via de vakhandel voor professionele accessoires. Consumentenadviesprijs € 139,99. Vijf jaar garantie. Ga voor meer informatie naar www.olightworld.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *