Elektrische afrastering Gallagher

 

Elektrische afrastering, wat is het precies? Het kan voor twee dingen ingezet worden: beschermen van dieren zoals paarden, koeien en schapen of het verjagen van dieren als vossen, katten en andere dieren. De werking is als volgt. U kunt een elektrische afrastering zien als een kringloopsysteem. Het schrikdraad geeft stroom af door het schrikdraadapparaat. Raakt een dier het schrikdraad aan dan krijgt deze een krachtige schok, deze is altijd veilig. Na contact met het dier verdwijnt de stroom weer naar de grond via een aardpen en weer terug richting het schrikdraadapparaat. Elektrische afrastering voor uw dieren nodig? Breng een bezoek aan Gallagherwinkel.nl.

Soorten elektrische afrastering

Elektrische afrastering is onder te verdelen in drie soorten: draad, koord en lint. Het minst opvallend is schrikdraad. Ondanks de verminderde zichtbaarheid is het een prima geleiding en bovendien duurzaam. Ook koord is een uitstekende variant. Dit valt iets meer op dan draad en is perfect in te zetten als omheining, maar ook als perceelverdeler. Voor grotere dieren is lint het meest geschikt. Dieren zullen het eerder opmerken dan draad of koord. Dit is vooral van belang bij paarden. Zij hebben de neiging snel te vluchten als ze bang zijn. Goed zichtbare omheining is dan van groot belang. Daarnaast heeft elektrische afrastering een remmende werking waardoor de kant op eventuele verwondingen wordt verkleind. Alle varianten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Schriklint kunt u ook in verschillende diktes bestellen.

Accessoires

Handige accessoires om de elektrische afrastering op te zetten vindt u ook in deze webshop. Van palen, verbindingen en isolatoren tot aan accuapparaten, gereedschap en testers. Kortom, alles wat u nodig heeft van dit bekende topmerk om uw elektrische afrastering te verzorgen.

Advies op maat

Vind u het lastig een keuze te maken met al die mogelijkheden? De medewerkers van Gallagherwinkel.nl staat klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Zij weten precies welk soort schrikdraad het meest geschikt is voor uw situatie. Neem gerust contact op of breng een bezoek aan de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *